Over FineSmart

FineSmart is dé online Smart Home speciaalzaak met als thuisbasis Geleen. Wij zien dat slimme producten zoals lampen, thermostaten, sensoren e.d. een steeds belangrijkere rol spelen in onze huizen en willen iedereen laten delen in het gemak dat deze slimme producten in huis brengen. 

 Wie zijn wij?  Dit zijn wij: 

Foto gemaakt in Berlijn bij de IFA, Europa's grootste consumentenelektronica beurs. Hier komen wij jaarlijks om kennis te maken met de nieuwste Smart Home ontwikkelingen.

Wij, Floor Kaasenbrood en Nick Meulendijks, zijn 2 jonge energieke vaders met een passie voor de online detailhandel. Samen zijn wij opgegroeid in Maastricht en elkaar leren kennen in de eerste klas van de middelbare school. Nadat wij onze studies hadden afgerond hebben wij bij elkaar in de buurt een huis gekocht in Sittard-Geleen. We kwamen vaak bij elkaar over de vloer en zo kwam er op een dag het idee om een webwinkel te beginnen. Omdat we samen een passie hebben voor online detailhandel en Smart Home producten was de keuze snel gemaakt. FineSmart.nl was geboren! Elke dag werken wij met veel plezier aan onze webwinkel om onze klanten te laten ervaren hoe leuk, makkelijk en zelfs kostenbesparend Smart Home producten kunnen zijn.

Onze merken 

Er zijn inmiddels vele merken en producten op de markt, ons assortiment wordt zorgvuldig geselecteerd waarbij we twee zaken heel belangrijk vinden:

• De producten moeten een hele goede reputatie hebben qua kwaliteit, duurzaamheid, degelijkheid en betrouwbaarheid/veiligheid 

• De producten moeten gebruiksvriendelijk zijn. Dit houdt in makkelijk te installeren, in te stellen, en te bedienen. Bij bijna al onze producten hoef je vrijwel geen technische kennis te hebben om ze te installeren en te kunnen bedienen. 

Omdat wij onze producten ook zelf gebruiken kun je altijd rekenen op een eerlijk en degelijk advies. 

Hoe kun je ons volgen? 

Onze online winkel is niet alleen een kwestie van producten aanbieden. Je kunt altijd bij ons terecht voor service, informatie of advies. We helpen je graag verder.

Wij zijn o.a. actief op:
Youtube: Hier vind je onze instructievideo's
Facebook: Hier houden we je op de hoogte van nieuwtjes en kun je contact met ons opnemen.
Instragram: Hier laten we zien hoe mooi smart producten zijn

Als je vragen hebt over onze producten of je wilt graag advies hebben, neem gerust contact met ons op via onze Contact pagina.

FineSmart heet je welkom in de wereld van Smart Home en we wensen je veel plezier met je aankoop!

Bedrijfsgegevens: 

Naam: FineSmart
Adres: Eindstraat 33, 6166EH Geleen (Afhaal/postadres, geen fysieke winkel)
KvK: 70934908
BTW-nr: NL858516925B01
Email: info@finesmart.nl