Lifx komt met nieuwe techniek lampen naar Nederland

Lifx komt met nieuwe techniek lampen naar Nederland

Het merk Lifx laat weten dat vanaf november 2019 een nieuwe lamp te koop is in Nederland, het gaat om de Lifx Candle Color. De lamp gaat gebruik maken van een speciale technologie, er zullen verschillende kleurzones in te stellen zijn. 

Lifx Candle Color met kleurzones

Lifx is de eerste fabrikant die gebruik maakt van de zogenaamde Polychrome Technology. Deze Technologie maakt het mogelijk om individueel instelbare leds in verschillende kleurzones aan te zetten binnen een lamp, waardoor er een zeer uitgebreide keuze aan lichteffecten ontstaat. De lamp kan zo van functioneel wit naar warm wit en vervolgens veranderen in een dynamische vlam die mogelijk voor een heel ontspannen en gezellige sfeer zorgt. 

Deze lamp kan zo ook als hulpmiddel worden  ingezet om in slaap te komen (door rode tonen te presenteren) en om rustig wakker te worden (doormiddel van een fade-in licht). Deze lampen zullen ook goed te gebruiken zijn in bijvoorbeeld een kroonluchter. 

De Life Candle Color zal over een E14 fitting (kleine fitting) en een B15 fitting beschikken. Vanaf November in Nederland te koop met een adviesprijs van €54,99 per lamp. 

Vorig artikel Wat gaat 5G voor het Smart Home van de toekomst betekenen?
Volgend artikel Hoe je slimme lampen kunt automatiseren met Homey 2.0? Stap-voor-stap handleiding!

Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden

* Verplicht veld